[pic=99_1252264911.JPG][youtube=3w3dI7kWfrI]VC Herentals - Schoten eindigde op een troosteloze 0-0.ThalsFM koos zondag Enoch Oteng als Speler van de Thuismatch. VC-trainer Marc Janssens geeft zijn visie over het spelverloop en de komende wedstrijd tegen Arendonk. Bekijk de video in HD.[b]Extra verslag Kurt & Wendy Van Leemput/VC/ThalsFM NetelandNieuws[/b]Na de pijnlijke nederlaag tegen Vlimmeren had VC Herentals iets recht te zetten tegen Schoten. De thuisploeg recupereerde Coomans en begon met Moons in de basis en Paepen op de bank. Al vrij snel werd duidelijk dat het een gesloten wedstrijd zou worden. Het eerste schotje viel na tien minuten te noteren, maar Van Rooy blokte goed af. Niet veel later een eerste keer Herentals dat kwam opzetten maar doelman Van Steen was net iets sneller op de bal dan Van Aerschot. Herentals nam de partij meer en meer in handen, had meer balbezit maar had het zeer moeilijk met een deftige aanval in elkaar te knutselen. Een perfecte voorzet van Coomans werd door Van Aerschot over doel gekopt. Schoten counterde snel en gevat, Adriaansen kreeg teveel ruimte maar gelukkig had Van Den Schoor de hoek goed verkleind en behoedde Herentals van een achterstand. Op een gele kaart na voor bezoeker Guzel gebeurde er niks noemenswaardigs meer in de eerste helft. [b]Pauze brengt geen kentering en ritme[/b]Tijdens de rust werd Van Aerschot vervangen door Paepen. Kirsten had aan het einde van de eerste helft een verrekking opgelopen en was daarmee de zoveelste speler die in de ziekenboeg terecht komt. Nochtans begon Herentals prima aan die tweede helft. Een gemeten voorzet van Ver Elst werd door Coomans nipt naast gekopt. Jammer genoeg was het thuisoffensief van zeer korte duur en de wedstrijd verwaterde dan ook vlug. Schoten was nog een keertje gevaarlijk via Carpels maar Van Den Schoor werd niet echt in moeilijkheden gebracht. Een grotere kans lieten de bezoekers een kwartier voor tijd optekenen al kreeg het die in geschenkverpakking van de thuisploeg. Een slechte laterale pass werd simpel door Heremans onderschept maar Van Den Schoor kon redding brengen met de voet. Herentals reageerde via Coart maar zijn schot verdween meters naast doel. In de slotminuten konden beide elftallen nog één kans afdwingen. Een schot van Arifi werd door Van Den Schoor in corner geduwd en in de slotminuut kopte Benijts een corner van Coomans over doel.In een zeer matig boeiende wedstrijd kwamen beide teams dus niet tot scoren wat tot een terechte 0-0 stand leidde. Herentals pakte daarmee zijn eerste puntje van het seizoen maar tevreden kan je hier allerminst mee zijn. Tegen een weinig imponerend Schoten werden er veel te veel slordigheden opgetekend en kregen de supporters weinig of geen degelijke aanvalspogingen te zien. Wil men volgende week zondag in Arendonk één of drie punten meegraaien moet het beslist anders.